Марк Робъртс

Марк Робъртс е магистър по религиознание и доктор по богословие от Харвардския университет (САЩ), специалист по Нов завет и произход на християнството. Преподавал е Нов завет в богословските семинарии Фулър и Сан Франциско. В продължение на 16 години е бил главен пастор на презвитерианската църква в Ървайн, Калифорния. Понастоящем е служител на организацията Foundations for Laity Renewal (Основи за обновление на миряните), която цели "да създава възможности хората да срещнат Бога и да преобразят всекидневния си живот, работата си и нашия свят".

Тимоти Джордж

Тимоти Джордж е основател и декан на Богословския институт Бийсън към Самфордския университет в Бирмингам, щата Алабама, където преподава църковна история и историческо богословие. Бивш пастор, той е също автор на много книги, включително ,,Богословието на реформаторите", която в много училища и семинарии е стандартния учебник по Богословие на Реформацията. Д-р Джордж е отговорен редактор на списание Christianity Today и член на колегиите от съветници към редакциите на The Harvard Theological Review, Christian History и Books & Culture.

Г. К. Честъртън

Гилбърт Кийт Честъртън (1874–1936) е роден в Лондон. Започнал кариерата си като поет и журналист, той е бил един от малкото английски журналисти, които активно се изказват срещу англо-бурската война. Впоследствие се обръща към прозата и блестящо усвоява най-различни жанрове – от детективски (разказите му за отец Браун са безспорна класика в жанра) до белетризирани биографии. Романите му “The Man who was Thursday” и “The Napoleon of Notting Hill” се отличават със сюжетна занимателност, ексцентричност и парадоксалност на мисленето.